LEGUME MARINATE LA GRATAR

Incrediente: 200 g ciuperci, 2 bulbi fenicul ,2 gulii ,2 ardei grasi rosii ,6 rosii mici ,1 lamaie pentru suc ,1 legatura patrunjel , folie de aluminiu
Pentru marinare
4 linguri sos de soia ,2 linguri visinata ,1 praf zahar ,4 linguri ulei de soia

Preparare: Se curata ciupercile, se spala legumele; Se taie bulbul de fenicul in doua, se opareste in apa fierbinte cu lamaie cca 5 minute si se trece apoi prin apa rece; Se taie guliile in jumatate, se curata de coaja si se taie in felii groase; Se taie ardeii grasi in patru, iar rosiile se cresteaza in partea superioara; Se face o marinata din ingredientele pentru marinare, se amesteca cu legumele si se lasa 10-20 minute; Se incinge gratarul, se acopera cu folia de aluminiu si se repartixeaza legumele, se frig cca 20 minute, amestecandu-se continuu si se stropesc cu marinata; Se spala patrunjelul, se toaca ma

Ultimele produse cu reduceri