INVARTITA DE POST

Incrediente: Aluat de placinta: 500 gr faina, 3 linguri de ulei, 1 lingurita sare, 200 ml apa calda
Umplutura: 250 gr zahar, 15 gr scortisoara, 3 linguri cacao,2 linguri ulei
Sirop:zahar 100 g ,apa 100 g

Preparare: Se pune faina intr-un bol. Se face loc la mijloc, se pune uleiul, sarea si 200 ml de apa calda. Se amesteca intai cu lingura, iar cand incepe aluatul sa se prinda, se framanta cu mana. Se face un aluat potrivit, mai mult moale, adaugand cate putina apa calda daca mai trebuie. Dupa ce a fost bine framantat, se lasa 10 minute la un loc cald, acoperit cu un servet. Se intinde apoi o foaie cu sucitorul, se acopera cu un servet si se lasa sa stea un sfert de ora.Zaharul se amesteca cu scortisoara, cacaoa si 2 linguri de ulei. Se presara peste aluatul uns cu ulei. Se ruleaza. Se unge o tava rotunda cu ulei, se asaza sulul in tava, invartindu-l in for

Ultimele produse cu reduceri