INIMIOARE DE FOIETAJ CU SUNCA SI PASTA DE BRANZA

Incrediente: 200 g aluat de foietaj din comert congelat,1 forma de inimioare din comert
Umplutura:100 g telemea de capra,100 g branza dulce cremoasa,1 catel de usturoi pisat,1 lingura ceapa verde tocata,250 g cascaval,100 g sunca presata,piper alb,2 linguri de unt
Decor : 1 salata rosie lolla rossa,boia de ardei dulce,patrunjel tocat verde 1 legatura

Preparare: Se freaca cu untul moale la temperatura camerei telemeaua rasa ,apoi se amesteca cu usturoiul pisat ,cu ceapa si cu branza de vaci si se amesteca totulpana se obtine o pasta omogena.
Se taie cu ajutorul formei de inimioare aluatul ,apoi se coc inimioarele de foietaj in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie.Se lasa la racit dupa ce s-au rumenit.Separat se taie cu forma de inimioare sunca feliata subtira si cascavalul feliat la fel.Pe fiecare inimioara de aluat se pune un bob mic de pasta de branza

Ultimele produse cu reduceri