FRIPTURA DE PUI LA TAVA

Incrediente: 2,500 kg pui, 100 ml ulei, 50 g usturoi, 200 ml vin, sare, piper, boia, dupa gust.
Preparare: Puii se curata, se trec prin flacara, se spala, se scurg si se condimenteaza (piper, boia, sare). Dupa ce au fost condimentati, se asaza intr-o tava cu ulei, se ung cu ulei si se lasa la cuptor. Spre sfarsitul inabusirii se adauga vinul, stropit pe toata suprafata carnii, impreuna cu usturoiul curatat si taiat marunt. Cand sunt gata rumeniti, se scot, se portioneaza si se mentin la cald in sosul format, pana la servire. Se servesc in farfurii sau pe platou portiile de pui, cu sosul format, cu diferite garnituri de legume: cartofi prajiti, piure de cartofi, orez, mujdei.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri