FRIGARUI CU PULPA DE VITEL MARINAT

Incrediente: 1 kg pilpa de vitel taiata cubulete pentru figarui,1 cana de vin rosu,5 linguri de ulei,1 ceapa rasa fin,500 g rosii ciresele,1 lingurita cimbru uscat,3 catei de usturoi,2 stiuleti de porumb,2 dovlecei maricei,12 bete pentru frigarui,1/4 lingurita piuper negru
Preparare: Se formeaza o marinata din vin ,ulie,ceapa,usturoi pisat si condimente.Se scufunda bucatile de carne in ea,apoi se lasa ccca 2 ore sa se patrunda.Se taie rondele stiuletiii de porumb si dovleceii curatati.Se scoate carnea,apoi se trece pe betele de frigarui,alternand bucatelele de carne cu 1 rosiile,porumbul si dovleceii.Se frige pe gratarul uns cu ulei,stropindu-se din cand in cand cu marinata.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri