Preparare: Se scoate foietajul din frigider. Se curata ceapa verde si se taie rondele fine. Pestele se taie cuburi marunte si se amesteca cu ceapa si mararul. Se sareaza si se pipereaza. 175 ml frisca se bate cu 2 oua. Se sareaza, se pipereaza si se adauga nucsoara. Se unge o forma de muffins si se presara cu faina. Pe o suprafata pudrata cu faina se deruleaza aluatul si se taie 12 patrate de 12cm x 12cm. Se aseaza aluatul in formele de muffins. Se repartizeaza compozitia de peste egal in toate formele. Se toarna deasupra compozitia de frisca. Se da la cuptorul preincalzit la 200 grade Celsius, pe raftul cel mai de jos, 45 de minute. Se bate un galbenus cu o lingura de frisca si dupa 30 de minute se ung m
FOIETAJ CU SOMON AFUMAT
Incrediente: 300 g file de somon afumat, 1 pachet foietaj, 6 fire ceapa verde, 200 ml frisca nebatuta, 3 oua, o lingura marar tocat, sare, piper, nucsoara
Preparare: Se scoate foietajul din frigider. Se curata ceapa verde si se taie rondele fine. Pestele se taie cuburi marunte si se amesteca cu ceapa si mararul. Se sareaza si se pipereaza. 175 ml frisca se bate cu 2 oua. Se sareaza, se pipereaza si se adauga nucsoara. Se unge o forma de muffins si se presara cu faina. Pe o suprafata pudrata cu faina se deruleaza aluatul si se taie 12 patrate de 12cm x 12cm. Se aseaza aluatul in formele de muffins. Se repartizeaza compozitia de peste egal in toate formele. Se toarna deasupra compozitia de frisca. Se da la cuptorul preincalzit la 200 grade Celsius, pe raftul cel mai de jos, 45 de minute. Se bate un galbenus cu o lingura de frisca si dupa 30 de minute se ung m
Preparare: Se scoate foietajul din frigider. Se curata ceapa verde si se taie rondele fine. Pestele se taie cuburi marunte si se amesteca cu ceapa si mararul. Se sareaza si se pipereaza. 175 ml frisca se bate cu 2 oua. Se sareaza, se pipereaza si se adauga nucsoara. Se unge o forma de muffins si se presara cu faina. Pe o suprafata pudrata cu faina se deruleaza aluatul si se taie 12 patrate de 12cm x 12cm. Se aseaza aluatul in formele de muffins. Se repartizeaza compozitia de peste egal in toate formele. Se toarna deasupra compozitia de frisca. Se da la cuptorul preincalzit la 200 grade Celsius, pe raftul cel mai de jos, 45 de minute. Se bate un galbenus cu o lingura de frisca si dupa 30 de minute se ung m