FILE DE PESTE PANE CU SOS

Incrediente: 4 fileuri de peste alb ,50 g faina amestecata cu un varf de cutit de praf de copt ,1 ou ,100 ml bere ,80 ml ulei de masline ,50 g pesmet
Pentru sos
2 cartofi mari cruzi, curatati de coaja ,4 catei de usturoi (rasi) ,1 lingura otet alb ,sare si piper dupa gust ,80 ml ulei de masline.



Preparare: Se taie fileurile in doua (pe lung) si se zvanta cu un servetel absorbant; Se cern intr-un castron faina si praful de copt si se incorporeaza, putin cate putin, oul batut cu bere. Se amesteca usor, pana ce s-a absorbit tot lichidul si se obtine un aluat neted; Se incinge uleiul intr-o tigaie, se dau fileurile de peste intai prin aluat si pe urma prin pesmet si se prajesc, cate doua minute pe fiecare parte, pana ce se rumenesc frumos; Se scot din tigaie, se lasa sa se scurga (pe hartie absorbanta) si se tin la cald; Se prepara sosul: cartofii taiat

Ultimele produse cu reduceri