CHIFTELUTE CU SOS LA CUPTOR

Incrediente: 1/4 kg carne de porc ,50 g franzela ,50 g ceapa ,3 catei usturoi ,250 ml suc de rosii ,o foaie de dafin ,faina ,ulei ,marar ,sare si piper dupa gust ,ienibahar



Preparare: Carnea de porc se trece de 2 ori prin masina de tocat, impreuna cu franzela, inmuiata numai o secunda in aparece si bine stoarsa, cu ceapa taiata marunt si calita, un minut, cu 2 linguri de ulei si usturoiul taiat marunt; La tocatura se adauga oul crud, 1/2 lingurita cu sare fina, 1 varf ascutit cu piper, 1 lingurita cu varf de marar sau patrunjel taiat marunt si se amesteca bine; Se ia cite o lingurita cu varf din compozitie, se pune pe o foaie de nailon, presarata cu o lingurita cu varf de faina, se trece bine prin faina si i se da forma rotunda; Se asaza una langa alta, pe foaia de nailon, vor rezulta 14-15 bucati; Se unge bine cu 2 linguri de untdelemn o cratita de 1 1/

Ultimele produse cu reduceri