Umplutura:6 fileuri de cod de cca 100 g fiecare,500 g cartofi,200 g ciuperci din conserva,1 ceapa,3 oua,3 linguri de ulei,sare,piper
Preparare: Din faina apa si sare se prepara un aluat.Se intinde pe planseta unsa cu fainain start de 5 mm,se unge cu 50 g unt topit,se impacheteaza si se da la rece 30 de minute.Se repeta operati apoi cu untul ramas,Se fierb cartofii,iar ciupercile si ceapa taiate se calesc in 2 linguri de ulei.Din cartofii fierti se face un piure care se amesteca cu ouale,ceapa, sare si condimente.Se intinde aluatul,se taie in 6 fasii,se aseaza deasupra cate un file de peste,1 lingura de umplutura.Se ruleaza si se aseaza pachetelele in tava unsa cu ilei.Se ung cu ou batut si se coc cca 25 de minute.
Timp de preparare:
Portii mancare: