Preparare: Se pun piscoturile intr-o punga de plastic si se zdrobesc cu sucitorul, pentru a obtine un pesmet mai gros. Se amesteca apoi bine cu untul si se imbraca fundul si marginile unui castron rotund si adanc cu aceasta compozitie, se da la rece pana se intareste. Se trece zmeura prin sita si piureul obtinut se amesteca cu zaharul. Se inmoaie gelatina in apa rece, apoi se dizolva pe foc, amestecand continuu. Se adauga la piureul de zmeura si se amesteca usor, pana se raceste. Se incorporeaza treptat frisca si se intinde crema obtinuta peste blatul
DESERT CU CREME DE ZMEURA,SI COCOS
Incrediente: 30 piscoturi, 1/4 cana unt topit, zmeura pentru ornat Crema de zmeura: 400 g zmeura, 130 G, 1 lingura gelatina, 1 cana frisca Crema de cocos: 1 lingura gelatina, 1/2 cana lapte, 1/4 cana zahar, 1 cana fulgi de cocos, 1/2 lingurita esenta de vanilie, 1/4 lingurita esenta de migdale, 1 cana frisca
Preparare: Se pun piscoturile intr-o punga de plastic si se zdrobesc cu sucitorul, pentru a obtine un pesmet mai gros. Se amesteca apoi bine cu untul si se imbraca fundul si marginile unui castron rotund si adanc cu aceasta compozitie, se da la rece pana se intareste. Se trece zmeura prin sita si piureul obtinut se amesteca cu zaharul. Se inmoaie gelatina in apa rece, apoi se dizolva pe foc, amestecand continuu. Se adauga la piureul de zmeura si se amesteca usor, pana se raceste. Se incorporeaza treptat frisca si se intinde crema obtinuta peste blatul
Preparare: Se pun piscoturile intr-o punga de plastic si se zdrobesc cu sucitorul, pentru a obtine un pesmet mai gros. Se amesteca apoi bine cu untul si se imbraca fundul si marginile unui castron rotund si adanc cu aceasta compozitie, se da la rece pana se intareste. Se trece zmeura prin sita si piureul obtinut se amesteca cu zaharul. Se inmoaie gelatina in apa rece, apoi se dizolva pe foc, amestecand continuu. Se adauga la piureul de zmeura si se amesteca usor, pana se raceste. Se incorporeaza treptat frisca si se intinde crema obtinuta peste blatul