CURCA IN SUC PROPRIU

retete culinare
Incrediente: 1 curcan, 1/2 kg faina, 1 cana lapte, sare, 1 lingura untura
Preparare: Pasarea se spala bine, se sareaza pe dinauntru si pe dinafara.
Se lasa sa stea o ora cu sarea pe ea.
Separat, din faina, lapte, sare si untura se face un aluat potrivit.
Se scot aripile, picioarele, cusa, capul si gatul curcanului.
Din acestea se poate prepara o ciorba de potroace.
Curcanul astfel pregatit se inveleste cu o foaie groasa de aluat si se pune intr-o tava unsa cu grasime.
Se lasa la cuptor socotind cate o ora pentru fiecare kg de carne.
Se stropeste din cand in cand cu apa calda ca sa nu se arda aluatul.
Se scoate, se arunca aluatul , se taie felii si se serveste cu garnitura la alegere.

Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri