CREWUSTI IN CRUSTA DE SUSAN

Incrediente: 400 g cremwusti,1 ou,50 g faina,putina apa,100g susan,mult ulei pentri prajit
Preparare: Se rumeneste in tigaia uscata susanul pana isi schimba culoare[se aureste],apoi se varsa deodata intr-o tava larga[sa n isi continuie prajirea si dupa ce ii luam de pe foc].Separat se prepara un aluat gros din ou,faina si putina apa,cat sa se formeze uin aluat ca o smantyana[ceva mai gros ca cel de latite]Se amesteca susanul in aluat,care se condimenteaza cu sare si piper.Cremwustii se sterg daca e cazul[sa fie uscati nu umezi,altfel nu se prinde bine aluatul],apoi se trec prin aluat si se arunca in baie de ulei.Se rumenesc 3-4 minute,apoi se scot pe o farfurie acoperita cu servetele.Se servesc pe loc,fierbinti cu bere,si castraveti.Este necesar sa se prajeasca in mult ulei,i sa fie bine incins.Gustarea este un snack foarte rapid[cel mult 10 minute] pe care

Ultimele produse cu reduceri