COTTAGE PIE - placinta englezeasca cu carne si bra

retete culinare
Incrediente: 750 gr carne tocata amestec de vita si porc, 500 gr passata (sau rosii tocate din conserva), 1 morcov mare, 1 ceapa mare, 1 lingurita rasa cimbru uscat, 4 cartofi mari, putin lapte pentru piure, 2 linguri unt, branza cottage [se poate incocui cu 300 gr branza proaspata framantata cu 100 gr branza de burduf], sare, piper negru, 3 linguri ulei
Preparare: Se incinge uleiul intr-o oala si se adauga ceapa tocata si morcovul taiat rondele fine. Se lasa cateva minute sa se inmoaie legumele.
Se adauga carnea tocata si se prajeste amestecand, pana-si schimba culoarea si apoi se evapora apa din carne.
Se adauga passata , se condimenteaza cu sare, piper si cimbru si se aduce la fierbere. Dam focul apoi la mic, acoperim cu un capac si lasam la fiert cam 1 ora, mai amestecam din cand in cand si ver

Ultimele produse cu reduceri