COTLETE DE PORC CU SOS

Incrediente: 4 cotlete de porc taiate de 2-3 cm. grosime, 50 gr. slanina afumata, o ceapa, 100 ml de vin alb, sec, lamiie, sare, 100 ml de smintina,1 lingurita de faina



Preparare: Se taie slanina in cuburi mici, care se calesc la foc iute, atit cit sa se auresca putin. Se adauga ceapa data pe razatoare, se pun peste slanina 1 minut, se adauga un virf de cutit de boia dulce de ardei, se punei sare si se stinge cu vinul si 3-4 linguri de apa. Se lasa sa fiarba incet 5 minute, se potriveste de sare, se pune zeama de lamiie, apoi se ia vasul de pe foc. Se bate smintina cu o lingurita de faina ca sa nu se taie sosul, se pune in sosul care se mai da la foc2 minute. Cotletele nebatute si nesarate, unse cu putin ulei se prajesc in tigaia de teflon si se pun pe platou.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri