Preparare: din toate ingredientele framanti o coca elastica pe care o lasi la dospit.Dupa ce a crescut ,dupa ce a crescut intinzi 5 foi ,pe fiecare o imparti in 8 parti egale ,taind din mijloc catre margine.Pregatesti apoi repede,umplutura cae si aceasta este foarte usor de pregatit.Mod de preparare:amesteca branza cu zaharul,oul ,zaharul vanilat si stafidele.Pui apoi pe fiecare bucata de aluat cate o lingurita din compozitia de branza si rulezi.Dupa ce ai format cornuletele ,le asezi intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si le dai la cuptor pentr
CORNURI INSIROPATE CU BRANZA DE VACI
Incrediente: 1 kg. faina ,5 linguri zahar ,200 ml. untdelemn ,500 ml. lapte ,50 g. drojdie ,1 praf sare.Pentru umplutura ai nevoie de:600 gr. branza de vaci ,4 linguri zahar ,1 ou ,1 plic zahar vanilat ,stafide, 1 cana apa ,1,5 cana zahar pentru sirop.
Preparare: din toate ingredientele framanti o coca elastica pe care o lasi la dospit.Dupa ce a crescut ,dupa ce a crescut intinzi 5 foi ,pe fiecare o imparti in 8 parti egale ,taind din mijloc catre margine.Pregatesti apoi repede,umplutura cae si aceasta este foarte usor de pregatit.Mod de preparare:amesteca branza cu zaharul,oul ,zaharul vanilat si stafidele.Pui apoi pe fiecare bucata de aluat cate o lingurita din compozitia de branza si rulezi.Dupa ce ai format cornuletele ,le asezi intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si le dai la cuptor pentr
Preparare: din toate ingredientele framanti o coca elastica pe care o lasi la dospit.Dupa ce a crescut ,dupa ce a crescut intinzi 5 foi ,pe fiecare o imparti in 8 parti egale ,taind din mijloc catre margine.Pregatesti apoi repede,umplutura cae si aceasta este foarte usor de pregatit.Mod de preparare:amesteca branza cu zaharul,oul ,zaharul vanilat si stafidele.Pui apoi pe fiecare bucata de aluat cate o lingurita din compozitia de branza si rulezi.Dupa ce ai format cornuletele ,le asezi intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si le dai la cuptor pentr