CLATITE CU CREMA DE BRANZA SI JAMBON

Incrediente: Crema de branza: Branza de vaci proaspata 300 g ,telemea de oi 100 g ,unt 100 g ,smantana 100 g, boia de ardei dulce
12 clatite pregatite dupa o reteta preferata[vezi reteta Aluat de clatite]
600 g jambon[sau sunca de Praga],1 castravete mare de sera taiat rondele

Preparare: Crema de branza:Telemeaua se da pe razatoare, se adauga branza de vaci amestecata cu smantana, untul frecat spuma si boiaua de ardei dulce si se amesteca, pana ce se obtine o pasta omogena.
Se presoara clatitele cu cascavalul ras,cu cubulete de jambon si cu rondele de castravete,piper si sare si se impaturesc in 2 apoi inca odata in 2.Se dau la cuptorul cu microunde si se servesc calde .Se servesc imediat unse cu maioneza.Nu se umplu decat cu 5 minute inainte de a fi servite, nu mai devreme.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri