CLATITE CU CARNE TOCATA,BRANZETURI SI SMANTANA

Incrediente: 12 clatite pregatite dupa o reteta preferata[vezi reteta Aluat de clatite]
12 felii de cascaval,1 ceapa,1 lingura de ulei,800 g carne tocata[de vita sau amestec],sare,piper,12 felii de cascaval,300 g telemea,300 g smantana,marar verde tocat 1 legatura

Preparare: Se rumeneste in tigaie ceapa,apoi se adauga carnea tocata si se amesteca pana se schimba culoarea si s-a rumenit.Se umplu clatitele cu carnea tocata,telemea sfaramata si feliile de cascaval,mara,piper si sare si se impaturesc in 2 apoi inca odata in 2.Se dau la cuptorul cu microunde si se servesc calde cu smantana.Se servesc imediat .Nu se umplu decat cu 5 minute inainte de a fi servite, nu mai devreme.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri