CIORBA DE CONOPIDA SI SFECLA ROSIE

Incrediente: 500 grame conopida, 150 grame de sfecla rosie, 5 catei de usturoi pisati sau rasi fin, 1,5 litri de lichid liant: bors de tarate, zer de lapte, sau apa, o legatura de patrunjel sau marar si condimente cimbru, busuioc, piper,.Pentru acrire folosim zeama de la castravetii murati sau moare de varza, sau otet

Preparare: Lichidul pe care l-am ales se pune intr-un castron impreuna cu conopida si sfecla rosie cat mai fin rase (manual sau mecanic), usturoiul pisat, verdeata taiata marunt, condimentele si zeama de castraveti sau otet, dupa gustul fiecaruia. Compozitia se lasa la macerat o ora, doua, pana se patrund gusturile si se mai inmoaie legumele. La servire putem adauga putina smantana sau maioneza in fiecare portie individuala, precum si ardei iute.


Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri