CHIFTELUTE DE CIUPERCI

retete culinare
Incrediente: 1 kg ciuperci,0,4 kg ceapa, 4 catei de usturoi, 1 legatura de patrunjel, 3 felii de piine muiata, 2 linguri de faina, 4 oua, 2 linguri ulei, sare
Preparare: Ciupercile se fierb in apa putin sarata si se dau prin masina de tocat. Separat se rumeneste ceapa la un loc cu usturoiul pisat, intr-un vas de fier la foc mic amestecindu-se din cind in cind cu o lingura de lemn. Cind sau racit se amesteca ciupercile cu ceapa, piinea muiata, faina, patrunjelul tocat, uleiul si galbenusurile. Se potrivesc de sare si se adauga albusurile batute spuma tare. Se iau cu o lingura chiftelute si se prajesc in tigaia de teflon, la foc mic, acoperite cu un capac.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri