CARTOFI UMPLUTI CU MIX DE BRANZA

Incrediente: 6-8 cartofi mari, 300 g brinza de vaci, 100 g brinza de burduf, 200 g cascaval, 2 oua, o legatura de verdeata tocata, sare, piper, 2-3 frunze de salata verde
Preparare: Cartofii se fierb in coaja circa 30 de minute .Se zdrobeste brinza de burduf cu o furculita si se amesteca bine cu brinza de vaci bine stoarsa. Cascavalul se rade si se incorporeaza in brinza, impreuna cu ouale. Se condimenteaza dupa gust. Cartofii putin raciti se cojesc si se taie in doua pe lung. Se scobesc de miez dar nu in intregime, iar miezul se incorporeaza, dupa ce este zdrobit cu furculita, in masa de brinza. Se umplu jumatatile de cartofi cu compozitia de brinza si se pun intr-o forma termorezistenta unsa cu unt. Se dau la cuptorul incins la 220 grade Celsius, pe gratarul de jos, circa 10-15 minute, pina cind se rumenesc usor. Se scot si se aseaza pe o farfurie ornament

Ultimele produse cu reduceri