CARTOFI LA CUPTOR CU PARMEZAN SI PATRUNJEL

Incrediente: 1,5 kg cartofi taiati in jumatate sau sferturi daca sunt mari,70 G ulei de masline,2 lingurite faina ,200 g parmezan razuit ,o mana de frunze de patrunjel tocate

Preparare: Se pun cartofii taiati intr-o cratita cu apa si sare si se fierb pentru cinci minute. Apoi se scurg si se toarna putin ulei de masline peste ei. Intr-un vas se amesteca faina cu parmezanul, patrunjelul, sarea si piperul. Se adauga cartofii si se amesteca pana sunt acoperiti de aceste ingrediente.Se pun cartofii intr-o tava in care am pus putin ulei de masline incins. Se introduce tava in cuptor si se lasa cartofii pana se rumenesc, se intorc si se lasa pana devin aurii si crocanti. Timpul de coacere e de 40 minute la temp 200 grad.

Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri