CANELLONI PANE

Incrediente: 3 ml ulei de masline, 12 cannelloni, 25 gr unt nesarat, 250 gr ciuperci, champignon, taiate felii subtiri, 3 fire de praz de marime potrivita,250 gr file de cod, curatat de piele si taiat cubulete,200 gr branza topita, sare, piper negru macinat, 50 gr parmezan ras, 50 gr pesmet alb, fin, 5 linguri de faina, 2 ou crud batut, ulei pentru prajit, frunze de salata verde pentru servit

Preparare: Fierbeti cannelloni 2-3 minute fara sa se moaie complet, in apa cu sare si ulei, apoi lasati pastele intr-un vas cu apa rece. Topiti intr-o tigaie untul si uleiul ramas; caliti cipercile si prazul, la foc domol, circa 5 minute, apoi mariti flacara aragazului si lasati inca 1-2 minute tigaia pe foc. Adaugati apoi codul si prajiti-l 2-3 minute. Puneti branza topita peste amestecul de cod, ciuperci si praz. Amestecati bine, potriviti gustul cu sare si piper s

Ultimele produse cu reduceri