BUDINCA CU CARNE DE MIEL

Incrediente: 400 g carne miel ,150 carne porc ,100 g ciuperci proaspete sau 1/2 -1 conserva ciuperci ,5 oua ,3 linguri bulion ,2 linguri smantana ,2 linguri branza rasa ,100 g paine ,1/3 pahar lapte ,boia ,verdeata proaspata ,sare si piper dupa gust



Preparare: Se pun la fiert 4 oua si se lasa sa fiarba 10 min, sa fie tari; Intre timp se taie carnea bucatele mici si se amesteca bine cu sare, boia, piper, 1 ou crud, painea inmuiata in lapte si ciupercile si verdeata tocate; Compozitia se pune intr-o cratita unsa cu grasime si se lasa in cuptor aproximativ 40 minute; Ouale fierte se taie in felii, se aranjeaza pe deasupra budincii cand aceasta este aproape gata; Din smantana, bulion si branza rasa se pregateste un sos picant pe care il turnam deasupra budincii. Se mai lasa cratita 10 minte in cuptor, sa se formeze o crusta deasupra mancarii.


Ti

Ultimele produse cu reduceri