BORS DE VITA CU SFECLA ROSIE

Incrediente: 1 kg piept gras de vita, 2 sfecle rosii, 2 cepe, 6 catei usturoi, ½ l bors, 2 crengute leustean, sare ,ulei 30 ml
Preparare: Se pune la fiert carnea spalata si taiata bucatele cu 2 ½ litri apa rece si sare. Se spumuieste, se adauga o sfecla taiata bucati mari si cepele taiate marunt si se lasa sa fiarba doua ore. Jumatate din a doua sfecla se taie fideluta si se adauga la fiertura, iar cealalta jumatate se rade, se pune intr-o farfurie adinca cu doua linguri de apa si se lasa sa stea. Cind carnea este fiarta, se pune sfecla rasa intr-un tifon curat si se stoarce in castronul de supa tot sucul. Peste carnea fiarta se toarna borsul si se mai da un clocot. Se adauga apoi usturoiul pisat peste sucul de sfecla din castron,uleiul si leusteanul taiat marunt. Se scot din bors bucatile mari de sfecla, iar restul se toarna fierbinte in castron si se ser

Ultimele produse cu reduceri