BIFTEC DE VITA CU SOS

Incrediente: 1/2 kg pulpa de vita fara os, 50 gr unt de vaca, 1 lingura gris, 4 oua, 200 gr. miez de piine, 1/2 pahar lapte, 1 ceapa, sare, piper, nucsoara pisata, 200 ml ulei pentru prajit, 1/2 pahar cu vin alb, 1/2 lamiie, 4-5 linguri zeama de carne sau supa calda, patrunjel verde tocat,

Preparare: Carnea se toaca, se amesteca cu untul, sare, piper, nucsoara, gris, ouale, miezul de piine inmuiat in lapte si stors, ceapa taiata marunt si inabusita in unt. Se amesteca bine si se lasa sa stea la rece 1 ora. Din tocatura se fac chiftele de marime potrivita. Se pun in tigaie in ulei fierbinte, se acopera si se prajesc 15 minute pe fiecare parte. Se asaza pe o farfurie calda. In grasimea ramasa se toarna vinul si zeama de carne. Se fierb impreuna. Se stoarce zeama de lamiie si se toarna sosul peste biftecuri. Se presara cu patrunjel verde.Se servesc cu o garn

Ultimele produse cu reduceri