BAGHETA UMPLUTA CU ASPIC DE BRANZA SI LEGUME

retete culinare
Incrediente: 1 bagheta frantuzeasca alba, 200 g branza feta, 3 linguri de smantana, 1/2 lingurita boia dulce, 2 linguri ulei de masline, 1 lingura otet, 20 g gelatina muiata in 75 ml apa, 2 castraveti de gradina curatati de coaja, 3 cepe verzi tocate marunt, 2 ardei grasi mici [ sau 2 jumatati mari], unul galben,unul rosu, tocati marunt, 1/2 lingurita cimbru, sare numai daca este nevoie si nu este destul de sarata branza
Preparare: Se taie in 3 bagheta, apoi se scobesc cele 3 bucati. Castravetii se curata de coaja si seminte, si se foloseste numai partea carnoasa. Se taie cubulete si se lasa pe o hartie de copt ca 10 minute, cat pregatim restul ingredientelor sa se usuce putin. Separat dupa ce am tocat toate legumele, mixam la blender branza telemea,uleiul,otetul, smantana si condimentele, apoi la sfarsit adaugam si gelatina topita deja in

Ultimele produse cu reduceri