ARDEI CRUZI UMPLUTI CU PILAF DE LEGUME

Incrediente: 1 1/2 cescuta cu orez ,2 cepe mari ,3 morcovi ,1 pastarnac ,3 radacini de patrunjel ,10 ardei grasi ,3 rosii ,1⁄2 cescuta cu miez de nuca ,4linguri cu ulei ,sare si piper dupa gust



Preparare: Legumele se taie marunt, folosim doar doi ardei grasi, restul raman pentru umplut sau se dau pe razatoare si se calesc in ulei; Cand s-au inmuiat suficient, se adauga orezul si 3 cesti cu apa fierbinte. Se potriveste de sare si piper, se adauga miezul de nuca taiat in bucatele mici, apoi se introduce vasul in cuptor, la foc mic, pana cand orezul se umfla suficient; Intre timp, se taie capacele, se curata de seminte si se spala 8 ardei grasi. Dupa ce s-au scurs bine de apa, se umplu cu pilaful si se orneaza cu patrunjel verde.

Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri