Preparare: Se spala morcovii, se curata, se taie felii subtiri si se calesc circa 3 minute in untul incins. Se sareaza, se pipereaza si se lasa sa se rumeneasca cu capac circa 5 minute, adaugand, eventual, putina apa. Se stoarce portocala, se toarna zeama impreuna cu mierea peste morcovi si se lasa sa mai fiarba incet fara capac aproximativ 5 minute. Se spala busuiocul, se scutura bine si se taie marunt. Bucatile de carne spalate si zvantate se presara cu piper, dupa care se prajesc 3-4 minute pe fiecare parte, in uleiul incins. Morcovii se amesteca cu busuiocul tocat, se gusta de sare si piper si se servesc impreuna cu carnea prajita. Ca garnitura: taietei sau ca
ANTRICOATE DE VITA CU MORCOV
Incrediente: 800 g morcovi, 20 g unt sau margarina, sare, piper, 1 portocala, 1 lingura de miere, cateva frunzulite de busuioc, sare, piper, 4 felii antricot sau muschi de vita , 4 linguri ulei.
Preparare: Se spala morcovii, se curata, se taie felii subtiri si se calesc circa 3 minute in untul incins. Se sareaza, se pipereaza si se lasa sa se rumeneasca cu capac circa 5 minute, adaugand, eventual, putina apa. Se stoarce portocala, se toarna zeama impreuna cu mierea peste morcovi si se lasa sa mai fiarba incet fara capac aproximativ 5 minute. Se spala busuiocul, se scutura bine si se taie marunt. Bucatile de carne spalate si zvantate se presara cu piper, dupa care se prajesc 3-4 minute pe fiecare parte, in uleiul incins. Morcovii se amesteca cu busuiocul tocat, se gusta de sare si piper si se servesc impreuna cu carnea prajita. Ca garnitura: taietei sau ca
Preparare: Se spala morcovii, se curata, se taie felii subtiri si se calesc circa 3 minute in untul incins. Se sareaza, se pipereaza si se lasa sa se rumeneasca cu capac circa 5 minute, adaugand, eventual, putina apa. Se stoarce portocala, se toarna zeama impreuna cu mierea peste morcovi si se lasa sa mai fiarba incet fara capac aproximativ 5 minute. Se spala busuiocul, se scutura bine si se taie marunt. Bucatile de carne spalate si zvantate se presara cu piper, dupa care se prajesc 3-4 minute pe fiecare parte, in uleiul incins. Morcovii se amesteca cu busuiocul tocat, se gusta de sare si piper si se servesc impreuna cu carnea prajita. Ca garnitura: taietei sau ca