ANTIPASTI

Incrediente: 1 catel de usturoi;4 linguri ulei de masline;3 linguri otet balsamic; 1/2 lingurita oregano uscat, faramitat;sare;piper;1 vanata mijlocie (aproximativ 300 g);2 dovleci (aproximativ 300 g);1 ardei gras mare, rosu sau galben;50 g parmezan ras.
Preparare: Se preincalzeste cuptorul la 250o C. Se curata catelul de usturoi si se toaca marunt. Intr-un vas mic, se amesteca uleiul, otetul, usturoiul cu oregano, sare si piper.
Se spala vanata si se taie in rondele groase de 5 mm. Acestea se intind una langa alta pe o tava acoperita cu o folie de aluminiu si se ung cu amestecul de mai sus. Se pun la cuptor, la aproximativ 10 cm distanta de sursa de caldura, si se coc cate 4 minute pe fiecare parte, pana ce devin maronii si se inmoaie. Dupa ce au fost intoarse, se ung din nou cu amestecul de ulei.
Intre timp, se spala dovleceii si ardeiul. Dovleceii se t

Ultimele produse cu reduceri