Masti tonice pentru tenuri ridate

1-Masca cu galbenus de ou:se amesteca 1 galbenus de ou cu 1 lingurita ulei de masline, apoi se adauga 0,10 g laptisor de matca si 2 ml vitamina A uleioasa;
2-Masca cu polen si lapte:-1 lingura lapte caldut, 1 galbenus de ou, un varf de cutit de polen;
3-Masca pe baza de fragi:100 g de fragi, capsuni sau piersici se storc printr-un tifon, se lotioneaza fata cu aceasta zeama sau se frictioneaza fata direct cu fructul sau se amesteca cu 1 lingura de caolin
4-Masca pe baza de morcovi:vom folosi un morcov spalat, curatat si dat pe razatoarea mica amestecat cu o lingura de smintina. Se aplica pe ten si decolteu si se lasa sa actioneze 20 de minute
5-Masca cu ceara si miere:Ceara (10g) + miere (10g) + suc de bulbi de ceapa (10g) + suc de bulbi de crin (10g).Ceara se topeste pe baia de apa cu mierea pe urma se adauga sucurile.
6-Masca de cartofi:Cartof fiert (100g) + 1 galbenus de ou + lapte.
Se freaca cartoful cu galbenusul de ou si se adauga putin lapte pana la obtinerea unei paste omogene
7-Masca din ceai caldut de albastrele si argila. Masca o aplici pentru 20-30 de minute, apoi o indepartezi cu apa calduta.
8-Masca cu banana,iaurt si miere pentru prevenirea ridurilor:se prepara o pasta din banane, iaurt si miere, care se aplica pe fata timp de 15-20 de minute, dupa care se indeparteaza cu apa calda.
9-Masca cu banana pentru prevenirea ridurilor:amesteca o banana pana devine o pasta cremoasa, aplic-o pe fata pentru 15-20 de minute, dupa care indeparteaza masca cu apa calduta urmata de un jet cu apa rece pentru a inchide porii.
10-Masca de miere cu laptisor de matca:50 g miere de albine cu laptisor de matca se amesteca cu sucul unei jumatati de lamaie;
11-Masca de secara cu laptisor de matca:2 linguri faina de secara, cu ulei de masline si laptisor de matca.
12-Masca de argila cu miere :argila, miere, decoct de radacina de nalba si apa. Se tine pe fata 15 minute.
13-Masca de argila cu suc de lamaie:se moaie argila in suc de lamaie si nu se tine pe fata mai mult de 15 minute.
14-Masca de struguri:taiati cateva boabe pe jumatate cateva si aplicandu-le pe fata. Insistati in zonele cu mai multe riduri. Inlaturati masca, dupa 20 de minute, cu apa calduta.
15-Masca cu suc de mere:Sucul de mere aplicat zilnic pe obraz in strat subtire face ridurile invizibile. Mai exact pectinele continute in mar au ca efect catifelarea pielii.
16-Masca cu germeni de grau,polen si miere: 10 g ulei de germeni de grau +1 lingurita polen +1 lingurita miere de albineMastile se aplica pe fata 15-20 de minute,in afara de matile cu argila care nu trebuie sa depaseasca 15 minute.

Ultimele produse cu reduceri