WOK CU LEGUME SI BUSUIOC

Incrediente: 2 vinete,6 tije de telina ,2 cepe ,3 linguri de masline verzi ,1 conserva de rosii decojite ,6 linguri de ulei de masline ,50 g migdale decojite, feliate ,1 lingura capere ,1 lingurita zahar ,2 linguri otet din vin rosu ,1/2 legatura busuioc ,sare si piper dupa gust



Preparare: Se spala vinetele, se curata si se taie cubulete, se curata telina, se spala si se taie felii; Se curata ceapa si usturoiul, se injumatateste ceapa se taie pestisori, ustoroiul se piseaza, se scot samburii maslinelor, se toaca marunt, se zdrobesc rosiile; Se incinge uleiul si se caleste ceapa, se adauga vinetele si telina si se calesc pana capata culoare, amestecand continuu. Se adauga migdalele, maslinele, usturoiul, rosiile cu zeama cu tot si caperele. Se condimenteaza cu sare, piper, zahar si otet, se acopera si se lasa sa fiarba 10 minute la foc mic; Se spala busui

Ultimele produse cu reduceri