VITEL STROGANOFF

Incrediente: 500 gr de carne de vita ,1 catel usturoi ,200 gr ciuperci ,2 cepe ,1 lingurita unt ,2 linguri de ulei de floarea-soarelui ,250 ml smantana ,oregano ,1 legatura patrunjel ,1 lingura mustar, eventual Dijon ,sare dupa gust



Preparare: Se taie carnea in fasii relativ subtiri, de cca 2,5 cm lungime, se sareaza si se soteaza in ulei, pana isi schimba culoarea si pierde toata umezeala din cratita; Se adauga ceapa taiata marunt si se amesteca tot timpul; Se pune un pahar de apa fierbinte si se lasa sa se inabuse, pana cand scade si atunci se pune in continuare apa putin cate putin, acoperind cratita de fiecare data; Intre timp, separat, se spala ciupercile, se feliaza si se pun int-o craticioara cu un catel de usturoi, sare si un pic de unt. Se amesteca pana isi schimba culoarea si lasa apa; Cand carnea este aproape gata, se adauga ciupercile fara

Ultimele produse cu reduceri