TRIUNGHIURI CU CIOCOLATA 1

Incrediente: 200 g faina 00, 125 g zahar , 150 g unt, 200 g ciocolata amara, un pliculet praf de copt, 250 g iaurt , cca 100 g lapte
Preparare: Untul la temperatura camerei, il frecam bine sa se inmoaie un pic, dupa care adaugam zaharul si lasam robotul sa-si faca treaba, pina devine o crema. Adaugam iaurtul si amestecam bine, punem ciocolata topita si amestecam. Faina impreuna cu praful de copt le cernem cite un pic peste compozitie, amestecind continuu. Nu trebuie sa rezulte o compozitie prea tare, de aceea adaugam cite un pic de lapte. Compozitia trebuie sa aiba o consistenta molcuta.
Ungem o tava cu unt si rasturnam compozitia in ea si coacem la 180 grade (cuptor preincalzit) pentru circa 25-30 de minute pentru ca prajitura nu trebuie sa se usuce, ramine molcuta in interior. Scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca bine, altfel riscam sa se rupa, dup

Ultimele produse cu reduceri