TRIFLE TIRAMISU

retete culinare
Incrediente: 500 G biscuiti savoyar,350 g +200 g frisca din smantana,350 g mascarpone,2 cesti de cafea,2/3+1/3 ceasca de zahar,2 linguri de coniac,4 oua,2 linguri cacao
Preparare: Se amesteca mascarpone cu frisca[350 g] si cu galbenusurile de ou.Se bat spuma albusurile cu zaharul[2/3 din ceasca de zahar],apoi se incorporeaza in crema de mascarpone.Se amesteca separat restul de zhar cu cafeaua,coniacul si zaharul.Intr-un bol de sticla se astern in straturi, 1/3 din biscuitii savoyar muiati in cafea,se presara cu cacao,iar deasupra se asterne1/3 din crema.,jumatate apoi se repeta operatiunea de inca 2 ori,deasupra ornandu-se cu ultimul strat de frisca sicu cacao.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri