TORT CU CREMA DE UNT CU NESS

Incrediente: BLATUL: unt 300 g, zahar pudra 300 g, faina 300 g, oua 6 buc, lamaie 100 g, praf de copt 1 plic, zahar vanilat 1 plic, sare CREMA: zahar 250 g, ness 2 pliculete, apa 100 ml, galbenusuri 4 buc, unt 350 g,

Preparare: Untul se freaca cu zaharul, pana ce se obtine o pasta spumoasa. Se pun galbenusurile, unul cate unul, amestecandu-se bine. Se adauga faina, praful de copt stins in zeama de lamaie, coaja de lamaie rasa, zaharul vanilat si putina sare, iar la sfarsit se incorporeaza albusurile batute spuma.Se toarna compozitia intr-o forma de tort captusita cu hartie, se coace la cuptor, se lasa sa se raceasca si se despica blatul in trei foi, se umple cu crema, se monteaza tortul si se decoreaza.Crema : apa se fierbe, se adauga cafeaua solubila si zaharul si se continua fierberea, pana ce siropul este legat. Galbenusurile se amesteca, se adauga siro

Ultimele produse cu reduceri