TORT CU CREMA DE LAPTE SI FRUCTE EXOTICE

Incrediente: Blatul:6 oua,6 linguri de zahar,6 linguri de faina
Crema:50 g gelatina,150 ml apa,4 oua,400 g zahar,3 linguri de faina,400 ml lapte
Fructe :3 portocale,1 compot de ananas,3-4 kiwi

Preparare: Blat:6 albuse se bat spuma cu 6 linguri de zahar. Apoi se adauga galbenusurile si 6 linguri de faina, amestecandu-se usor sa nu cada spuma. Se coace la foc potrivit, intr-o forma rotunda si mai inalta deoarece in aceasta forma se va asambla tortul. Dupa ce s-a racit se taie in 3 foi.
Crema: I gelatina se amesteca cu 150ml apa rece si se lasa la dizolvat (circa 15 min)
II 4 albuse se bat spuma cu 200 g zahar
III Se freaca 4 galbenusuri cu 200 g zahar, se adauga 3 linguri de faina si 400 ml lapte rece.
Compozitiile I si III se amesteca si se fierb pe abur, pana se ingroasa ca o smantana. Se ia de pe foc si se amesteca cu albusele batute spuma (compozit

Ultimele produse cu reduceri