Blat 2: 10 albusuri, 10 linguri de zahar,1 lingurita de otet, 5 linguri pesmet, 1 lingura faina;
Crema: 20 galbenusuri, 20 linguri de zahar, doua margarine RAMA, 250 g zahar pudra, 150 g biscuiti macinati.
Preparare: Crema: Se bat 20 de galbenusuri cu 20 de linguri de zahar si se fierbe amestecul pe aburi. Cand se raceste se adauga doua margarine RAMA amestecate cu 250 g zahar pudra, 150 g biscuiti macinati. Se imparte crema in doua parti: intr-una se adauga ciocolata alba de menaj, topita, in cealalta - ciocolata neagra.
Blaturi:Se bat spuma albusurile separat pentru fiecare blat cu zaharul,se amesteca cu restul ingredientelo,apoi se coc separat in tava unsa tapetata cu hartie.SDe suprapun blaturile reci si se ung alternativ cu cele 2 creme.
Timp de prepar