Preparare: Carnea de vitel se lasa cateva minute in apa rece, apoi se continua spalarea, se tamponeaza cu un servet de hartie si apoi se taie in fasii lungi si subtiri.Costita afumata se taie tot fasii lungi si subtiri si se prajeste cateva minute intr-o tigaie de teflon.Cand costita a prins o usoara crusta aurie, se toarna vinul si se lasa focul mai mic.Separat, calim tot intr-o tigaie de teflon, in ulei bine incins :ceapa taiata rondele, morcovul ras pe razuitoarea mare, ardeiul gras taiat fasii cat mai subtiri de 2-3 cm lungime, rondele de rosii si coditele de la patrunjel tocate fin.Cand legumele se auresc, se aduga carnea de vitel, sarea si piperul si se lasa la fiert adaugand din cand
TOCANA DE VITEL CU LEGUME
Incrediente: 800 gr carne de vitel,300gr ceapa,150 gr morcov,150 grame ardei gras, 250 gr.costita afumata,250 gr rosii,150 ml vin alb sec,sare,7 gr piper,1 leg patrunjel
Preparare: Carnea de vitel se lasa cateva minute in apa rece, apoi se continua spalarea, se tamponeaza cu un servet de hartie si apoi se taie in fasii lungi si subtiri.Costita afumata se taie tot fasii lungi si subtiri si se prajeste cateva minute intr-o tigaie de teflon.Cand costita a prins o usoara crusta aurie, se toarna vinul si se lasa focul mai mic.Separat, calim tot intr-o tigaie de teflon, in ulei bine incins :ceapa taiata rondele, morcovul ras pe razuitoarea mare, ardeiul gras taiat fasii cat mai subtiri de 2-3 cm lungime, rondele de rosii si coditele de la patrunjel tocate fin.Cand legumele se auresc, se aduga carnea de vitel, sarea si piperul si se lasa la fiert adaugand din cand
Preparare: Carnea de vitel se lasa cateva minute in apa rece, apoi se continua spalarea, se tamponeaza cu un servet de hartie si apoi se taie in fasii lungi si subtiri.Costita afumata se taie tot fasii lungi si subtiri si se prajeste cateva minute intr-o tigaie de teflon.Cand costita a prins o usoara crusta aurie, se toarna vinul si se lasa focul mai mic.Separat, calim tot intr-o tigaie de teflon, in ulei bine incins :ceapa taiata rondele, morcovul ras pe razuitoarea mare, ardeiul gras taiat fasii cat mai subtiri de 2-3 cm lungime, rondele de rosii si coditele de la patrunjel tocate fin.Cand legumele se auresc, se aduga carnea de vitel, sarea si piperul si se lasa la fiert adaugand din cand