Preparare: Carnea de taie julien sau se feliaza subtire. ardeii se taie in jumatate, se scot semintele, se taie solzisori. intr-o tigaie se pun 5-6 linguri ulei de masline, jumatate de catel usturoi maruntit, 2 foi de dafin rupte in bucatele. se da la foc mic tigaia pina se incinge si capat miros de usturoi, apoi se adauga carnea. in acest timp, intr-o alta tigaie se repeta operatiunea cu uleiul si celelalte ingrediente, dupa care se pun ardeii si se lasa la foc mic. se amesteca sa nu se prinda. in carne se mai poate pune ocazional cite un paharel mic cu apa. cand incepe sa se faca, se pun boabe de piper si putin pepperoncini. Se varsa continutul din tigaia cu ardei in cea in care
TOCANA DE VITA CU ARDEI reteta italiana
Incrediente: 500 gr carne de vitel, 1 catel usturoi, 6 ardei de import de culori diferite , piper, delikat, 3 foi de dafin, sau boia iute, 60 ML ulei de masline, 1 rosie mijlocie
Preparare: Carnea de taie julien sau se feliaza subtire. ardeii se taie in jumatate, se scot semintele, se taie solzisori. intr-o tigaie se pun 5-6 linguri ulei de masline, jumatate de catel usturoi maruntit, 2 foi de dafin rupte in bucatele. se da la foc mic tigaia pina se incinge si capat miros de usturoi, apoi se adauga carnea. in acest timp, intr-o alta tigaie se repeta operatiunea cu uleiul si celelalte ingrediente, dupa care se pun ardeii si se lasa la foc mic. se amesteca sa nu se prinda. in carne se mai poate pune ocazional cite un paharel mic cu apa. cand incepe sa se faca, se pun boabe de piper si putin pepperoncini. Se varsa continutul din tigaia cu ardei in cea in care
Preparare: Carnea de taie julien sau se feliaza subtire. ardeii se taie in jumatate, se scot semintele, se taie solzisori. intr-o tigaie se pun 5-6 linguri ulei de masline, jumatate de catel usturoi maruntit, 2 foi de dafin rupte in bucatele. se da la foc mic tigaia pina se incinge si capat miros de usturoi, apoi se adauga carnea. in acest timp, intr-o alta tigaie se repeta operatiunea cu uleiul si celelalte ingrediente, dupa care se pun ardeii si se lasa la foc mic. se amesteca sa nu se prinda. in carne se mai poate pune ocazional cite un paharel mic cu apa. cand incepe sa se faca, se pun boabe de piper si putin pepperoncini. Se varsa continutul din tigaia cu ardei in cea in care