TARTA CU SMANTANA SI FRUCTE

Incrediente: Aluat: 180 g faina, 75 g unt, 150 g zahar, praf de copt , 1 ou
Umplutura: 500 ml lapte,2 plicuri budinca,600 g smantana,200 g zahar, fructe din compot,250 ml zeama de compot,1 plic tort-jelee

Preparare: Se framanatna un aluat din ingredientele pentru coca care se da la rece jumatate de ora. Se intinde apoi in tava de tort si se da iar la rece. 375 g lapte si zaharul se pun la fiert apoi cand au dat in clocot se amesteca cu restul de lapte in care s-au desfacut plicurile de budinca. Se fierbe amestecandu-se pana se ingroasa apoi se adauga smantana si se omogenizeaza.Se toarna peste aluatul din tava crema,se aseaza deasupra fructele din compot si se da la cuptor . Se lasa apoi la racit,se prepara tortul jelee din zeama de compot si se toarna peste prajitura.Se da la rece.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri