TARTA CU AFINE SI MAC

Incrediente: Aluat: 250 g faina, 1/2 cub drojdie, 100 ml lapte caldut, 2 linguri zahar, 1 ou, 1 lingura unt moale. Umplutura: 100 g gem de afine, 500 g afine, 50 g mac, 1 baton de vanilie, 150 g smintina, 2 oua, 3 linguri cu virf zahar

Preparare: Se cerne faina intr-un castron. Se face in mijloc o adincitura in care se pun drojdia bucati, zaharul si 4 linguri lapte caldut. Se amesteca cu o furculita, luind putin din faina de pe margini. Se da la cald, acoperit, 20 minute, pina cind drojdia se umfla si face besici. Se adauga restul de ingrediente pentru aluat si se amesteca bine cu mixerul. Se prasara faina, se acopera si se da la cald 30 minute. Se mai framinta bine odata aluatul si apoi se intinde o foaie de aluat care se dispune pe fundul unei forme de tort cu margine detasabila ,unsa si tapetata cu hartie. Se ridica o margine de 2 cm. Se acopera si se d

Ultimele produse cu reduceri