SUPA DE HRIBI CU LAPTE SI CRUTOANE

retete culinare
Incrediente: 500 G hribi proaspeti,crutoane si branza sarata pentru servit, 2 cepe, 60 ml ulei, 1 lingura faina, 1 legatura patrunjel verde, sare, 1 ceasca lapte,
Preparare: Se curata hribii si se spala in mai multe ape reci si se taie felii subtiri.
Intre timp se calesc cepele tocate marunt in ulei.
Se stinge ceapa cu 1 l de apa calda sau supa de zarzavat, se adauga hribii si se acopera vasul. Se fierbe incet 15 min., dupa care se desface faina in lapte dulce, se adauga sosul in supa, se adauga sare si se continua fierberea. In supa se pune o legatura de patrunjel, care parfumeaza mancarea si se arunca cand supa a fiert.Cand hribii sunt fierti, se stinge focul si se lasa supa sa se raceasca 15 min.Se serveste calda, cu crutoane de paine prajita si branza sarata alaturi.

Timp de preparare:

Ultimele produse cu reduceri