STIFADO CU CARNE DE VITA reteta greceasca

Incrediente: 600 gr. carne de vitel, 1/2 kg arpagic, 3 catei de usturoi, 3 linguri vin, sare, piper 20 de boabe, 2 linguri grasime, 1 lingura bulion, 1 lingura faina ,1 frunza dafin



Preparare: Se rumeneste carnea in grasime si se adauga 3 linguri de vin, putin piper, sare si se fierbe inabusit, picurindu-se apa fierbinte, cind scade prea tare. Separat se rumeneste arpagicul curatat si se amesteca cu carnea pe jumatate fiarta. Se adauga usturoi,boabele de piper si foaia de dafin care se scoate la sfarsit, bulion sau zeama de rosii si se lasa sa scada bine. Se adauga faina amestecata cu apa sau cu supa rece si se leaga sosul.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri