SPECIALITATE DE CARNE CU CIUPERCI SI CASCAVAL

Incrediente: 400 gr. carne de pui dezosata si fiarta, taiata fisii; 400 gr. ceafa de porc, taiata fisii si fiarta; 500 gr. ciuperci (de preferinta proaspete); 200 gr. brinza topita sau cascaval afumat; 500 gr. smintina; 3-4 linguri mustar; 2-3 cubulete supa de pui; 200 ml vin alb sec; condimente: piper, chimion, foi de dafin, rozmarin, 4-5 catei usturoi, sucul de la jumatate de lamiie.
Preparare: In vas de Jena se pun straturi alternative din carne de pui, bucatele de brinza (cascaval), ciuperci, carne de porc. Separat se pregateste un sos din smintina, mustar, cubuletele de supa sfarimate, vinul, condimentele si sucul de lamiie. Se amesteca bine si se toarna peste mincare. Vasul se acopera cu capacul si se coace la 150 de grade in cuptor, pina se evapora toata apa.Se serveste cu garnitura de legume sau orez
Timp de preparare:
Portii manc

Ultimele produse cu reduceri