SNITELE CU OUA IN SOS DE ROSII

Incrediente: 6 felii carne, 6 oua, ulei, 1 ceapa, 4-5 rosii, 1 morcov, 1 ardei gras, frunze de patrunjel si marar, piper, sare
Preparare: Se aleg 6 felii de carne fara grasime, se bat ca pentru snitele si se pun la prajit in ulei pe foc domol. Cind sint gata, se potrivesc de sare si piper si se lasa pe un platou. Separat, se taie o ceapa foarte fin si se caleste in ulei incins. Se adauga rosiile taiate felii, morcovul taiat rondele, ardeiul gras fideluta, frunzele de patrunjel si marar. Se potriveste de sare si piper, apoi se da cratita la cuptor pina cind scade sosul bine. Cind este scazut bine se pun deasupra feliile de carne, iar peste ele se fac ochiuri rominesti.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri