SARMALE DE PORC IN FOI DE SPANAC SI/SAU STEVIE

Incrediente: 1 kg carne de porc tocata, 1 ceapa, o cescuta orez, frunze de spanac si/sau stevie, 3-4 rosii sau pasta de rosii, sare, piper, marar, cimbru, 1 litru bors
Preparare: In carnea tocata se adauga o ceapa calita in untura, orezul fiert pe jumatate, sare, piper si marar verde tocat. Se omogenizeaza compozitia si, daca este prea legata, se pune putin bulion sau apa. Separat, se oparesc frunze de spanac si/sau stevie, in care se infasoara sarmalutele. Pe fundul vasului se pune un strat de frunze de stevie sau spanac taiat fisii. Se asaza apoi sarmalutele printre ele, se pun 3-4 rosii taiate felii sau pasta de rosii, marar verde si o crenguta de cimbru. Se umple cratita cu bors si se lasa sarmalutele sa fiarba la foc domol. Cind sint aproape gata, se pun pentru citeva minute la cuptor
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri