SARLOTA CU FRUCTE

Incrediente: 8 oua,1/2 l lapte,500 gr. smintina,300 gr. zahar,35 gr. gelatina,2 banane,3 portocale,o cutie compot ananas,vanilie



Preparare: Smantana si o lingura de zahar se face frisca si se da la rece. Gelatina se inmoaie cu putin lapte caldut. 250g zahar, 8 oua, 1/2 l lapte se bat cu telul si se asaza pe aragaz la foc mic, amestecind tot timpul, sa nu se lipeasca de oala. Dupa ce s-a ingrosat compozitia, se da de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se amesteca cu gelatina, dupa care se pune frisca si vanilia. Se scurge compotul de ananas, iar fructele se pun in compozitie. Se asaza in oala o folie de plastic. Pe folie se asaza in forma de flori felii de portocala, peste felii se toarna jumatate din compozitie dupa care se asaza felii de banane, se toarna si restul de compozitie si se da la frigider pina ce sarlota s-a intarit. Cind s-a intarit, se rasto

Ultimele produse cu reduceri