SALATA DE VARZA CU VERDEATA

Incrediente: 1 kg. varza alba (cruda), 1 gulie cruda potrivit de mare, 1 morcov mare, 2 mere acrisoare, 1 ardei gras, frunze de telina, 1 legatura de marar verde, 1 legatura de patrunjel verde, zeama de la o lamiie, 3 linguri de ulei de masline, sare, piper dupa gust

Preparare: Varza se desface in frunze, se spala, se taie taietei, se sareaza, se lasa 1 ora. Gulia, morcovul, merele spalate si curatate se dau pe razatoarea cu zimti mari. Ardeiul gras, spalat si curatat de seminte, se taie fisii subtiri. Frunzele de telina, marar si patrunjel se spala si se toaca marunt. Varza se stoarce, se aseaza in castron, se adauga merele scurse de suc, morcovul, gulia, ardeiul, verdeata, sucul de lamiie, uleiul. Compozitia se amesteca si se potriveste dupa gust cu sarea si piperul.

Timp de preparare:
Portii mancare: 10

Ultimele produse cu reduceri