ROLOURI DE VITEL CU SUNCA SI CASCAVAL

Incrediente: 8 felii de muschi de vitel (cam 100g bucata), 2 linguri mustar, sare, piper, 8 felii sunca presata, 100 g cascaval, 2 linguri ulei, 250 ml supa ,100 ml vin alb, 750 g rosii
Preparare: Ruladele se bat ca pe snitele,apoi se condimenteaza apoi se ung cu mustar. Taiati pe din 2 feliile de sunca, ungeti-le cu brinza, puneti 2-3 frunzulite de busuioc pe fiecare apoi asezati-le pe amindoua, una peste cealalta pe ruladele de vitel. Rulati si apoi fixati carnea cu scobitori. Se prajesc ruladele in ulei, in tigaie cu capac. Se adauga supa instant si vinul si se lasa sa fiarba 25-30 min, la foc mic. Rosiile se decojesc si se taie in sferturi. Se adauga in tigaie cu 10 min inainte de a fi gata carnea.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri