RATA CU MASLINE SI ARPAGIC

Incrediente: 1 rata, 300 gr. masline, 1 pahar ulei, 1 pahar vin alb, 1 lamiie, 1 kg arpagic, cite o jumatate de morcov, pastirnac si patrunjel, 1 lingura bulion, 1 lingura bulion, 1 lingurita faina, sare, piper, o jumatate de foaie de dafin



Preparare: Se taie carnea bucati potrivit de mari. Se prajesc in ulei infierbintat. In acelasi ulei, dupa ce s-a scos carnea, se inabuse zarzavatul ras, faina si bulionul. Se stinge cu zeama de oase sau cu apa si se lasa sa fiarba. Se strecoara sosul si se fierbe impreuna cu carnea, vinul, sare, piper si foaie de dafin. Dupa ce carnea este aproape fiarta, se dauga maslinele, desarate mai din vreme in apa calda si arpagicul rumenit in ulei.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri